Національна школа суддів України

Мистецтво правового письма та процесуального документування

4–8 квітня 2016 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів.

Для проходження підготовки прибули 35 секретарів судового засідання  місцевих загальних та апеляційних судів Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Рівненської областей.

Вітальним словом підготовку відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна.

Для проведення підготовки викладачами запрошено суддів Ганну Шендрікову, Наталію Зубачик, Тамаза Деметрадзе, Христину Гладишеву, Віталія Стрельбицького, Олексія Фазикоша, помічника судді Мар’яну Олещук, а також начальника вибухово-технічного відділу ГУ Національної поліції у Львівській області Любомира Сопільника, заступника начальника ТУ ДСА України у Львівській області Марію Коник, психолога Олену Кальбус, головного спеціаліста сектору організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та інформаційних технологій ТУ ДСА України у Львівській області Андрія Бадзяна.

Під час підготовки слухачі розглянуть методику роботи секретаря судового засідання з матеріалами судових справ, використання технічних засобів у роботі суду, організацію роботи працівників апарату суду з питань виконання Закону України “Про звернення громадян”. Також секретарі судового засідання ознайомляться з методами та засобами уникнення зловживань зі сторони учасників судового процесу у формі перенесення судових розглядів та попрацюють над навичками управління конфліктами.