Національна школа суддів України

17 лютого 2014 р., м. Київ. Періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області та Апеляційного суду Київської області.

17 лютого 2014 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Апеляційним судом Київської області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області та Апеляційного суду Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Кримінальне провадження на підставі угод. Кримінальна відповідальність за злочини, передбачені ст. 368 Кримінального кодексу України.  Проблемні питання кваліфікації”.

Вітальними словами періодичне навчання відкрив суддя, секретар судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Київської області
Олег Ігнатюк.

Для проведення періодичного навчання викладачами запрошено суддів Апеляційного суду Київської області Миколу Авраменка та Валентина Шроля.

Під час занять було вивчено такі питання:

–   Кримінальне провадження на підставі угод.  

– Кримінальна відповідальність за злочини, передбачені ст. 368 Кримінального кодексу України.

–   Проблемні питання кваліфікації.

Після закінчення періодичного навчання кожному судді, який був присутній на семінарі, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.