Національна школа суддів України

Начальники та заступники начальників структурних підрозділів апеляційних судів опановують основи тайм-менеджменту

2–3 лютого 2017 року в місті Києві Національною школою суддів України проведено підготовку начальників та заступників начальників структурних підрозділів апеляційних судів на тему: “Основи тайм-менеджменту. Методики оптимізації робочого часу. Побудова стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку”.

Для проведення підготовки запрошено викладача Національної школи суддів України, суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко.

Розпочинаючи роботу семінару, викладач визначила перед учасниками підготовки завдання опанувати методики правильного розподілення робочого часу, раціонального його використання для підвищення ефективності та продуктивності роботи, методи та способи запобігання кризовим ситуаціям та виходу з них. Також було обговорено уміння справлятися з позаплановими, терміновими завданнями та можливості формування в собі стресостійкості.

Тему підготовки було викладено не лише у формі лекційного матеріалу. Перед початком занять слухачі переглянули відеоролик, у якому було висвітлено питання щодо організації робочого час працівників суду. Після перегляду відеоролика було обговорено можливі варіанти необхідних дій для уникнення схожих ситуацій у роботі. Цікавою була і сама презентація до теми.

Крім того під час підготовки слухачі мали можливість виконати практичне завдання, пройти нескладний психологічний тест на визначення готовності  виконувати завдання при підвищеному робочому навантаженні та встановити для себе необхідні напрямки в реалізації методів правильного планування робочого часу, ураховуючи при цьому інші потреби та особисте життя.

Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройшов, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.