Національна школа суддів України

Надання домедичної допомоги працівниками Служби судової охорони

9 травня 2024 року Національна школа суддів України у співпраці зі Службою судової охорони провела для працівників територіальних управлінь ССО тренінг “Надання домедичної допомоги працівниками Служби судової охорони”. 

Захід відкрила заступниця начальника відділу початкової підготовки суддів Діана Сніцаренко, яка  ознайомила учасників з програмою заходу та представила викладачів (тренерів).

Тренінг провели начальник служби з професійної підготовки та підвищення кваліфікації територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, майор Служби Геворг Геворгян та начальник медичної служби територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, лейтенант Служби Аміль Бабаєв.

У ході тренінгу було розглянуто ситуації, які можуть виникати з людьми та нести загрозу життю у приміщенні суду, вдома та на вулиці, а також відпрацьовані навички надання домедичної допомоги співробітниками Служби судової охорони та алгоритм дій при різних видах невідкладних станів (інсульт, інфаркт міокарда, епілепсія тощо).

Учасники тренінгу мали можливість подискутувати щодо різних ситуацій, які виникають у житті й на роботі, та отримати фахові поради від тренерів.