Національна школа суддів України

Наживо про захист персональних даних

18 червня 2015 року в Національній школі суддів України проведено заняття, спрямоване на підвищення кваліфікації, зокрема за участю працівників регіональних відділень в режимі онлайн на тему “Правові відносини пов’язані із захистом та обробкою персональних даних”. 

На початку заняття до колег з вітальними словами звернувся проректор Володимир Мазурок та викладач, начальник відділу по роботі з персоналом Олег Цимбалюк.

Під час проведення відео конференції на актуальну тему Олег Цимбалюк звернув увагу на правовий аспект захисту персональних даних, фізичних осіб – працівників та розпорядника персональних даних, яким є Національна школа суддів України. Викладач окремо роз’яснив принцип захисту персональних даних та застосування їх в установі та обробку цих даних спеціально визначеними особами в Національній школі суддів України. Олег Цимбалюк навів ряд практичних прикладів щодо нерозголошення інформації, яка отримана без згоди суб’єкта персональних даних (членів сім’ї та інших осіб) тощо.

    

Проректор Володимир Мазурок особисто бачив та чув викладача та всіх працівників установи безпосередньо зі свого робочого місця у своєму кабінеті. Він навіть мав можливість запитати викладача в онлайн режимі про правильність заповнення декларації тощо. 

Інформаційні технології діють!