Національна школа суддів України

Належність, допустимість, достовірність і вірогідність доказів

 19 червня 2020 року Національна школа суддів України провели чергове онлайн обговорення дистанційного курсу для суддів “Докази та доказування в господарському судочинстві”, яким керував викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Потильчак.

Участь у обговоренні взяли розробники курсу – судді Олена Коротун, Олеся Дупляк, Тетяна Гребенюк та працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова, Тамара Закревська та Наталія Свиридова.

У ході засідання суддя Олеся Дупляк представила напрацьовані матеріали першого модуля дистанційного курсу “Докази та доказування в господарському судочинстві. Належність, допустимість, достовірність і вірогідність доказів”.  Учасники й учасниці засідання надали конструктивні рекомендації та висловили свої думки щодо доопрацювання представлених матеріалів.

Олександр Потильчак проінформував колег про подальші кроки роботи в дистанційному режимі та відзначив активну роботу всіх учасників і учасниць  засідання.

Наступне онлайн обговорення дистанційного курсу для суддів “Докази та доказування в господарському судочинстві” відбудеться 3 липня 2020 року.