Національна школа суддів України

Напрями подальшої співпраці зі Службою судової охорони

16 червня 2020 року в Національній школі суддів України ректор Микола Оніщук провів зустріч з головою Служби судової охорони Валерієм Бондарем.

У ході зустрічі було обговорено пропозиції сторін щодо напрямків співпраці в питанні ефективної підготовки співробітників Служби судової охорони в період карантину та після його закінчення.

Микола Оніщук відзначив позитивні моменти проведення офлайн і онлайн підготовки співробітників ССО в Національній школі суддів України та висловив упевненість в реалізації плану підготовки співробітників цієї Служби у 2020 році.

Ректор поінформував учасників зустрічі про те, що Національна школа суддів України продовжує вдосконалювати організацію та проведення підготовки всіх категорій співробітників Центрального апарату та територіальних управлінь ССО відповідно до їхніх потреб, зокрема, у другому півріччі 2020 року запланована розробка нових курсів для співробітників цієї Служби “Побудова ефективної команди” та “Забезпечення особистої безпеки суддів і членів їхніх сімей, працівників апаратів судів. Громадська безпека”.

Голова Валерій Бондар поділився успішними результатами роботи Служби судової охорони у 2020 році та наголосив на важливості розвитку комунікації з Національною школою суддів України. Насамперед, у питанні професійного розвитку особового складу ССО, співпраці щодо законодавчого врегулювання діяльності Служби та розвитку її спроможностей з питань комунікацій.

Сторони погодили запропоновані напрями співпраці та визначили спільні кроки роботи щодо удосконалення законодавчого врегулювання діяльності Служби судової охорони.