Національна школа суддів України

Нарада щодо реалізації наказу про підвищення рівня якості програм навчальних заходів

5 жовтня 2020 року в Національній школі суддів України пройшла нарада щодо реалізації наказу ректора Миколи Оніщука від 01.10.2020 № 38 “Про підвищення рівня якості програм навчальних заходів”.

У нараді взяли участь проректор з науково-дослідної роботи Наталія Шукліна, керівники та наукові працівники відділу підготовки суддів і Тестологічного центру Іван Балаклицький, Наталія Алфьорова, Світлана Іванова, Михайло Цуркан, Галина Прокопанич, Єлизавета Ковтюк.

На нараді було обговорено ключові питання щодо підвищення рівня та  якості підготовки програм навчальних заходів відділом підготовки суддів та регіональними відділеннями Національної школи суддів України.

Під час наради також було визначено, що для підготовки навчальних програм в якості експертів-консультантів будуть залучатися наукові працівники Школи, які опрацьовуватимуть проекти навчальних програм та висловлюватимуть свої пропозиції щодо актуальності, якості та тематичної спрямованості запропонованих навчальних заходів. Відповідні пропозиції експерти надаватиму керівнику відділу підготовки суддів та проректору за напрямком роботи.