Національна школа суддів України

Нарада в дистанційному режимі

30 квітня 2020 року проректор Володимир Мазурок провів онлайн нараду з усіма працівниками відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

На початку наради Володимир Мазурок звернув увагу на особливості продовження роботи відділу спеціальної підготовки, як і всієї установи, у період карантину, пов’язаного з підвищеними ризиками поширення епідеміологічної ситуації у зв’язку з коронавірусом COVID-19.

У ході наради Діана Сніцаренко доповіла про хід дистанційної підготовки до проведення 22 травня 2020 року вебінару для суддів–наставників (коучів) кандидатів на посаду судді, а також про організацію віддаленої  підготовки співробітників  Служби судової охорони.

Тетяна Будниченко внесла пропозицію про необхідність перенесення організації тренінгів розробників курсів для спеціальної підготовки “Правила створення, оцінювання та шкалювання тестових матеріалів” на жовтень 2020 року, звернувши увагу, що їх проведення буде ефективнішим в аудиторній (очній) формі.

Світлана Нечипорук зазначила про хід організації забезпечення процедури моніторингу результатів кваліфікаційного іспиту та професійної діяльності судді, тощо, оскільки наразі Вища рада правосуддя вирішує питання про рекомендацію значної кількості кандидатів на посаду судді для призначення на посуди суддів.

Оскільки карантин продовжено до 11 травня 2020 року, то є надія про проведення наступної наради у стінах Національної школи суддів України.