Національна школа суддів України

Націлені на нові звершення

18 грудня 2018 року  в Національній школі суддів України відбулося зібрання колективу, присвячене  восьмій річниці створення установи, на якому було підведено підсумки роботи у  2018 році та визначено завдання колективу на 2019 рік.

 Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук  констатував, що  поточний рік для суддівської освіти був багатим на події, завдання та здобутки. Зокрема, успішними були науково–методичне забезпечення процесів оновлення суддівського корпусу та добору суддів, науково–дослідна діяльність, спрямована на забезпечення високого кваліфікаційного рівня суддів.  Національна школа суддів України  забезпечила можливість  суддям і працівникам апарату обирати тематичні тренінги та семінари залежно від своїх потреб, розширила можливості для дистанційного навчання.Розвиток технологічних спроможностей суддівської освіти – один із основних пріоритетів для Національної школи суддів України в майбутньому році.

Колектив Національної школи суддів України наполегливо працював над тим, щоб належно методично та організаційно  провести  спеціальну підготовку кандидатів на посаду судді.

Загалом же всі напрацювання та здобутки суддівської освіти в Національній школі суддів України є результатом відповідальної та натхненної праці всього колективу, – підсумував ректор.

 Микола Оніщук подякував усім працівникам Національної школи суддів України за плідну роботу, відзначивши особливі успіхи окремих працівників.