Національна школа суддів України

Національна школа суддів України оголошує конкурсний відбір для суддів, які виявили бажання та володіють певними навичками викладацької роботи.

Українською правничою фундацією за підтримки  проекту USAID “Справедливе правосуддя” спільно з Національною школою суддів України розроблено навчальні програми з питань “Верховенство права та права людини у світлі Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод”, “Суддівська етика” та “Написання судових рішень”.

З метою запровадження зазначених програм у процес спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді та підготовки суддів Національна школа суддів України оголошує конкурсний відбір для суддів, які виявили бажання та володіють певними навичками викладацької роботи.

Конкурсним відбором будуть визначені судді, які пройдуть методологічне навчання для викладачів зазначених програм та в подальшому будуть залучатися для викладання в Національній школі суддів України та її регіональних відділеннях.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету та направити до 15 вересня 2013 року на електронну адресу: vykladachi@nsj.gov.ua.