Національна школа суддів України

Національна школа суддів України в боротьбі за Кубок “Феміди”

З 31 жовтня 2013 року на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" проходить турнір з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубка “ФЕМІДИ”, що приурочений до Дня працівників суду.

Цього року за Кубок “Феміди” змагаються 26 команд судових установ усіх юрисдикцій, які, загалом, проведуть близько 80 турнірних матчів.

Вже відбулися перші матчі, про результати яких ви може дізнатися із спеціальної рубрики веб-сайту судової влади України "Кубок "Феміди".

Уперше в своїй історії  Національна школа суддів України представила свою футбольну команду на турнірі.  Участь Національної школи суддів України в турнірі – вже успіх, адже наша команда -  це не професійні майстри шкіряного м’яча, а майже вся чоловіча частина колективу Національної школи суддів України.

Основу команди склали: Вадим Філіпов, Віталій Коломієць, Захар Вербовський, Олександр Здебський, Роман Слободян, Ігор Деркач, Іван Грек, Олександр Ревенок, Микола Жабокрицький.

Так уже склалось, що у першій грі нашій команді волею сліпого жереба довелось зустрітись із досвідченою командою “Феміда”, яка зібрана із класних фахівців декількох судових установ.  Щоб довго не відрекомендовувати суперника, необхідно зазначити, що до його складу входять такі висококласні майстри як Руслан Кирилюк, Володимир Півторак, Зеновій Холоднюк та інші колеги!


Двобій із таким серйозним суперником, при дефіциті власної ігрової практики та відсутності прихильності з боку суддівства був для нашої команди не легким. "Бойове хрещення" стало  гарним уроком та додатковою мотивацією для кращої підготовки до майбутніх матчів.


Також до позитиву, який може винести з гри команда Національної школи суддів України, варто зарахувати її відчайдушну вольову рішучість у боротьбі, несамовито-шалену підтримку вболівальників (а це був справжній фан-сектор!) а також започаткування нової традиції турніру – обмін символікою установ, які представляють команди.


Крім того, команда й колектив Національної школи суддів України отримали масу позитивних вражень, що підтверджує слова Голови Державної судової адміністрації України Руслана Кирилюка, який відкриваючи турнір, відзначив: "Футбол є найпопулярнішою грою в світі, яка стирає кордони між країнами. Цей вид спорту на нашому турнірі також нівелює межі і кордони між юрисдикціями, інстанціями та посадами” (а також між розпорядниками бюджетних коштів...).


 Перше місце одне, але участь у турнірі вже є перемогою – зазначив Руслан Кирилюк. Ми згодні з ним, але будемо тренуватись і доводити, що варті справжніх футбольних перемог!


Відеофрагмент із першого матчу Національної школи суддів України