Національна школа суддів України

Національна школа суддів України візьме участь у презентації посібника

Національна школа суддів України  підтримує публікацію посібника  “Суд взаємодіє!”  ГО Вектор прав людини і візьме участь у його презентації, що відбудеться 6 вересня 2021 року.

Посібник підготовлений за результатами марафону для представників(-ць) комунікаційних команд судів “Суд взаємодіє!”, що проведений у 2020 році ГО “Вектор прав людини” у партнерстві з Фондом імені Фрідріха Еберта в Україні в проєкті “Суд людською мовою”. У його межах представникам(-цям) комунікаційних команд судів запропонували описати найуспішніші та найбільш цікаві, на їхній погляд, практики комунікаційної та просвітницької діяльності.  Роботи учасників(-ць) марафону  проаналізовані та їх об’єднано у посібник експертами(-ками) ГО “Вектор прав людини” та Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні з методичними рекомендаціями щодо проведення комунікаційних та просвітницьких активностей. 

Від Національної школи суддів України участь у заході візьмуть кандидати юридичних наук  Оксана Шамрай, начальник відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування,  і Марина Самофал, заступник начальника, та Ольга Кузьміна, головний спеціаліст цього відділу.