Національна школа суддів України

Національна школа суддів України розвиватиметься відповідно до Cтратегічного плану

НШСУ працює над вдосконаленням Стратегічного плану розвитку Національної школи суддів України на 2014–2018 роки.  Документ необхідно доопрацювати з метою урахуванням змін у стратегічному баченні інституційного розвитку установи та її пріоритетів. Також НШСУ розробляє поетапний план дій з реалізації Стратегічного плану, який визначає конкретні заходи, строки їх виконання та відповідальних виконавців.



Нагадаємо, Стратегічний план розвитку НШСУ був схвалений 11 жовтня 2013 року Вищою кваліфікаційною комісією суддів України. План підготовлений на основі проміжних цілей, визначених з урахуванням Стратегічного плану розвитку судової влади України на 2013–2015 роки.

У плані визначаються 3 стратегічні цілі з відповідними ключовими завданнями:

-         Підготовка висококваліфікованих кадрів для судової системи;

-         Здійснення науково-дослідної діяльності;

-         Організаційний розвиток установи.

Також у плані визначається місія установи, бачення її діяльності в перспективі і цінності, які вона сповідує. Особливістю документа,  є наявний аналіз сильних і слабких сторін НШСУ для вибору стратегії її розвитку, що дозволив оцінити поточний стан справ в НШСУ, сформувати цілісний погляд на установу та її цілі, визначити пріоритети для раціонального використання наявних можливостей.