Національна школа суддів України

Співпраця набирає нових обертів

26 січня 2015 року Національна школа суддів України на базі Львівського регіонального відділення розпочала проведення заходів спільно з канадськими експертами в рамках проекту “Освіта суддів – для економічного розвитку”.

Заплановані заходи проводяться спільно з Національним суддівським інститутом (Оттава) з метою удосконалення підходів до підготовки суддів у Національній школі суддів України, поступового формування програм підготовки за принципом розробки навчальних курсів/модулів за методикою формування практичних навичок у суддів.

З 26 по 30 січня 2015 року буде проведено такі заходи.

26–28 січня 2015 року ­– методологічний семінар для розробників навчального курсу з питань ґендерної рівності у трудових правовідносинах та відносинах у сфері зайнятості.

Після закінчення семінару очікується формування програми курсу в результаті модерованої дискусії. Більш детальну інформацію розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України. 

27–29 січня 2015 – методологічний семінар із підвищення кваліфікації суддів-викладачів. До участі в семінарі запрошено суддів зі Львова, Луцька, Ужгорода та Рівного, які  будуть викладати курси стандартизованої програми для суддів перших двох років роботи на посаді судді. Метою семінару є ознайомлення суддів-викладачів із методикою викладання навчальних курсів, заснованих на формуванні професійних навичок. Стандартизовану програму двотижневої підготовки для вказаних суддів сформовано з 10 інтерактивних курсів.