Національна школа суддів України

Необхідність і завдання реформування судової влади в Україні – у тематиці підготовки працівників апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду

9 лютого 2015 року в місті Дніпропетровську місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку працівників апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду на тему: “Необхідність і завдання реформування судової влади в Україні на даному етапі розвитку суспільства”.

Підготовку проходять 63 працівники апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду.

Вітальними словами підготовку відкрили заступник голови Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду Володимир Поплавський та директор Дніпропетровського регіонального відділення Алла Баштанник.

Для проведення підготовки запрошено заступника голови Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду Володимира Поплавського та суддю цього ж суду Сергія Уханенка.

Під час підготовки слухачі розглянуть основні причини необхідності судової реформи в Україні та вимоги суспільства до працівників апаратів судів у світлі Законів України “Про очищення влади” та “Про відновлення довіри до правосуддя”.

Окрім того, слухачі обговорять питання європейської системи захисту прав людини, застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського Суду з прав людини в національній судовій практиці.

Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройде, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

Організаційні заходи щодо проведення підготовки забезпечено Дніпропетровським регіональним відділенням (директор – Алла Баштанник) спільно з Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом (голова – Олександр Мартиненко).