Національна школа суддів України

19 грудня 2013 р. м. Севастополь. Міжнародна наукова конференція студентів та магістрантів “Організаційне, процесуальне та криміналістичне забезпечення кримінального провадження”

19 грудня 2013 року Севастопольське регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з юридичним факультетом Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Головним управлінням Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим та слідчим Управлінням кримської міліції виступило співзасновником проведення Міжнародної наукової конференції студентів та магістрантів Організаційне, процесуальне та криміналістичне забезпечення кримінального провадження, яка відбулася в найбільшому гуманітарному вищому навчальному закладі Криму.


У конференції взяли участь понад  60 студентів і магістрантів та юристів із вишів України, Росії та Білорусі. Перед початком форуму до присутніх звернулася викладач Севастопольського регіонального відділення, суддя Апеляційного суду м. Севастополя у відставці Ольга Рахненко.

У своєму виступі вона закликала студентів наполегливо та докладно оволодівати знаннями, освоювати методологію наукової діяльності та цікавитися юридичною практикою, що особливо важливо для тих, хто вирішив присвятити себе професії судді, – яка є вінцем юридичної спеціалізації.

Основним лейтмотивом виступу студентів та магістрантів України були проблеми і перспективи кримінального судочинства у зв’язку з набранням чинності новим  КПК 2012 року.