Національна школа суддів України

27 – 31 травня 2013 р., м. Донецьк. Підготовка старших секретарів, секретарів місцевих загальних судів та головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції.

27 – 31 травня 2013 року в місті Донецьку місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку старших секретарів, секретарів місцевих загальних судів та головних і провідних спеціалістів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції.

Для проходження підготовки прибуло 54 секретарі та спеціалісти місцевих загальних та апеляційних судів загальної юрисдикції Донецької, Луганської та Запорізької областей.

         Вітальними словами навчання відкрила директор Донецького регіонального відділення НШСУ Татькова З.Ф.

Для проведення підготовки викладачами запрошені: суддя Будьоннівського районного суду Данилів С.В., начальник відділу кодифікаційної, бібліотечної та архівної справи Апеляційного суду Донецької області Купріянова І.М., начальник відділу з питань правової допомоги виконання Конвенцій і угод представництва у судах інтересів Держави Головного управління юстиції у Донецькій області, керівник регіональної служби інформаційно-технічної підтримки судових процесів  у Донецькій області Цибулько Р.В., начальник відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Донецької області Жердєва О.В., заступник начальника відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Донецької області Сіліна Е.В., начальник відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики Донецького апеляційного господарського суду Сергєєва  О.Г.,  в. о. начальника відділу по розгляду звернень і скарг громадян Апеляційного суду Донецької області Півовар О.В.

Під час підготовки буде вивчено питання щодо статусу старших секретарів та секретарів місцевих та апеляційних судів, оформлення та ведення матеріалів за скаргами на постанови про порушення кримінальних справ та інших матеріалів, а також  мистецтво правового письма та процесуального документування й застосування і використання в роботі Інструкції з діловодства та інше.

Після закінчення підготовки всім суддям, які її пройдуть, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.