Національна школа суддів України

Переможний початок

9 листопада 2019 року в манежі київського Динамо в Конча Заспі було відкрито десятий ювілейний футбольний турнір команд системи правосуддя за Кубок “Феміди” .

Учасники футбольних команд, які змагалися в перший день турніру, заспівали Гімн України.

З відкриттям цьогорічного турніру футболістів привітали члени організаційного комітету, суддя Конституційного Суду України Галина Юровська та голова Державної судової адміністрації Зеновій Холоднюк.

Національну школу суддів України на цьогорічному турнірі представляє збірна “Суддівський шкільний альянс” (США).

До складу збірної США заявлено працівників Національної школи суддів України, суддів і працівників апаратів судів з різних куточків України.

Вісім суддів усіх судових інстанцій вийшли на футбольне поле у складі збірної США разом з іншими гравцями.

Першим суперником збірної США була потужна збірна з Одеси „Чорне море“.

Але гравці збірної США активною атакою розпочали гру та вже під завершення першої хвилини матчу в сітку воріт суперника ефектно влетів перший м‘яч!

Такий швидкий гол надовго шокував гравців з Одеси.   Лише у другому таймі вони змогли організуватися та відквитати два м‘ячі.

5:2  - перша перемога збірної США над командою „Чорне море“!!!

„Прилуцька Феміда“ вийшла на гру зі збірною США після поразки від команди з Одеси. Тому гравці з Прилук були не в найкращому моральному та фізичному стані.

Футболісти, які представляли Національну школу суддів України, на високому емоційному підйомі та з допомогою добре організованих командних дій за два тайми забили у ворота „Прилуцької Феміди“ вісім голів.

Артем Яровий, працівник апарату Харківського апеляційного суду, упродовж двох переможних матчів забив у ворота суперників шість голів. Він найкращий бомбардир збірної.

Ворота збірної США три тайми надійно захищав суддя Східного апеляційного господарського суду Вячеслав Россолов, а четвертий тайм атаки суперника знешкоджував помічник судді Донецького окружного адміністративного суду Дмитро Каморніков.

Збірна США зробила вагомі кроки в перший день цьогорічного турніру.

Попереду команду Національної школи суддів України очікують ще чотири сильних суперники групового турніру.

Будьмо разом з командою „Суддівський шкільний альянс“ і підтримаємо її гравців!