Національна школа суддів України

Використання технічних засобів у роботі суду

3 грудня 2015 року в місті Одесі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проводиться семінар для секретарів судового засідання окружних та апеляційних адміністративних судів на тему: “Технічна фіксація судового процесу (судового засідання)”.

Вітальними словами заходи відкрив  директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець.
Для проведення  семінару  запрошено заступника керівника апарату Одеського окружного адміністративного Валерію Косіцину.
На семінарі розглянуть проблемні питання використання технічних засобів у роботі суду, застосування Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу, затвердженої наказом ДСА України від 20.09.2012 № 108.  Актуальним для слухачів даної категорії  є матеріал стосовно ведення журналу судового засідання та поетапні стадії судового розгляду адміністративних справ. На завершення секретарі  проаналізують типові помилки при фіксації судового процесу технічними засобами та складанні журналу судового засідання.
Після закінчення семінару усім секретарям, які його прослухають, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України
Повний текст програми  розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

Вітальними словами заходи відкрив  директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець.

Для проведення  семінару запрошено заступника керівника апарату Одеського окружного адміністративного Валерію Косіцину.

На семінарі розглянуть проблемні питання використання технічних засобів у роботі суду, застосування Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу, затвердженої наказом ДСА України від 20.09.2012 № 108.  Актуальним для слухачів даної категорії є матеріал стосовно ведення журналу судового засідання та поетапні стадії судового розгляду адміністративних справ. На завершення секретарі  проаналізують типові помилки при фіксації судового процесу технічними засобами та складанні журналу судового засідання.

Після закінчення семінару усім секретарям, які його прослухають, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України Повний текст програми  розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.