Національна школа суддів України

Перші підсумки спецпідготовки майбутніх суддів загального набору

27 вересня 2018 року відбулася зустріч ректора Національної школи суддів України зі слухачами за підсумками першого місяця спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

У режимі відео трансляції  до обговорення долучилися також слухачі й викладачі з Дніпропетровського, Львівського, Одеського, Харківського та Чернівецького регіональних відділень.

Ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук представив результати проведення І блоку програми спеціальної підготовки. Ректор відмітив високий рівень успішності майбутніх суддів в оволодінні професією та резюмував, що це є свідченням як їх високої мотивації, так і викладацької майстерності тренерів.


Начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник Національної школи суддів України Ольга Шаповалова презентувала аналіз анкетування слухачів за підсумками проведення І блоку програми спеціальної підготовки. Було відмічено, що майбутні судді  високо оцінили такі складові навчального процесу як активні та жваві дискусії, небайдужість тренерів, розкриття викладачами тем спецпідготовки крізь призму професійного досвіду.


У підсумку зустрічі  кандидати  на посаду судді мали нагоду обговорити з  керівництвом Національної школи суддів України актуальні питання,  пов’язані з навчальним процесом, його організацією, а також щодо проходження стажування, яке розпочнеться вже у жовтні.