Національна школа суддів України

Низка онлайн–семінарів для суддів

28 травня 2021 року  Національна школа суддів України розпочала проведення серії онлайн–семінарів для суддів місцевих судів: “Судова практика в питаннях–відповідях”. У першому із семінарів, який був присвячений питанням, що виникають у цивільному судочинстві, узяли участь 68 суддів місцевих загальних судів.

Відкрила онлайновий семінар директорка Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал, яка розповіла про плани роботи щодо проведення майбутніх занять і висловила вдячність суддям Верховного Суду Дмитру Луспенику та Ользі Ступак за участь у проведені семінару.

У ході дистанційного заняття судді обговорили актуальні питання, які виникають у судовій практиці при застосуванні цивільного процесуального законодавства; питання застосування  норм матеріального права, що виникають при розгляді цивільних справ і отримали на них фахові відповіді.

Наприкінці заняття учасники та учасниці висловили свої враження та побажання щодо проведення наступних онлайн–семінарів в анкетах зворотного зв’язку.