Національна школа суддів України

Нові навчальні курси з цивільного судочинства

31 січня 2022 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання групи розробників за напрямом “Цивільне судочинство”.

Засідання проведено під модеруванням начальниці відділу підготовки викладачів (тренерів) Олени Умнової, яка окреслила мету, цілі та терміни розроблення навчальних матеріалів за напрямом “Цивільне судочинство”.

У ході Zoomзустрічі учасники та учасниці, а саме судді Андрій Дудіков, Валентина Маліновська, Віталій Данчук, Катерина Котельва, Людмила Макаренко, Максим Ходаківський, Олександр Музика, Стелла Цибізова, Ярослав Пересунько, та працівники Національної школи суддів України Богдан Остудімов, Віра Гайдук, Ольга Прудка, Тамара Закревська, обговорили основні питання розроблення тренінгів, стандартизованих лекцій, семінарів-практикумів та інших навчальних заходів, запланованих на 2022 рік.

Зокрема, обмінялися думками щодо інтерактивних елементів у навчальних матеріалах та окремо акцентували увагу на важливості забезпечення високої якості розроблення та єдності методики, у відповідності до Стратегії розвитку суддівської освіти в Україні на 20212025 роки.