Національна школа суддів України

Нові тенденції у формуванні правника

28 вересня 2017 року проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок взяв участь у відкритті VI Судового форуму, який проводить Асоціація правників України.

Один з наймасштабніших заходів у правничій сфері  має на меті ознайомити учасників із найбільш актуальними питаннями, що стосуються судочинства, судової реформи, а також вимог часу та суспільства до професії правника.

Розпочався форум темою юридичної освіти у XXI столітті. Обговорювались нові тенденції у формуванні професійного правника, який у своїй діяльності може впоратися із викликами сьогодення. 

Проректор Національної школи суддів України Володимир Мазурок проінформував учасників форуму про стан та актуальні завдання суддівської освіти. Зокрема, проректор торкнувся  особливостей сучасного добору кандидатів на посаду судді та їх спеціальну підготовку. Крім того, Володимир Мазурок представив концептуальне бачення підготовки суддів новоствореного Верховного Суду та інших актуальних питань, що стоять перед суддівською освітою та правосуддям.