Національна школа суддів України

Нові тенденції у сфері управління людськими ресурсами та відбору кадрів у контексті реформування судової системи

20 лютого 2018 року в місті Києві Національною школою суддів України проведено тренінг для спеціалістів із питань персоналу та працівників апаратів – членів конкурсних комісій окружних та апеляційних судів на тему: “Законодавче та управлінське врегулювання питань конкурсного відбору на посади державної служби в судах”.

Тренінг провела заступник начальника управління кадрової роботи – начальник відділу організаційного забезпечення проходження державної служби та антикорупційного моніторингу Верховного Суду України Оксана Комар.

Під час заходу учасники розглянули всі етапи конкурсного відбору на посади державної служби в судах, ознайомились із новими тенденціями  у сфері управління людськими ресурсами та відбору кадрів у контексті реформування судової системи. Викладач надала свої поради та рекомендації щодо використання нормативно-правових засад конкурсного відбору персоналу на посади державної служби.           

Особливої уваги заслуговують підготовлені тренером-викладачем завдання для роботи в малих групах, швидкий пошук вирішення проблемних питань у конкретних ситуативних вправах на підставі документів та нормативної бази, фахова інфографіка та дискусійне обговорення результатів виконання практичного завдання кожною групою учасників тренінгу.