Національна школа суддів України

Працівники апарату Вищого господарського суду України підвищують свій професійний рівень

15 квітня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України проводить підготовку працівників апарату Вищого господарського  суду України.

Для проведення підготовки запрошено професора кафедри  парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, доктора наук з державного управління Людмилу Пашко.

Викладач виступила з актуальною темою щодо професійного здоров’я та професійного вигорання на державній службі. Детально розкрила слухачам передумови професійного вигорання, окреслила його основні ознаки та можливі наслідки, а також поділилася методиками запобігання виникненню такого ефекту у працівників суду. 

У своїй презентації Людмила Пашко наочно продемонструвала важливість та актуальність даної теми, необхідність знайомства з нею, особливо в умовах сьогодення. Разом із учасниками підготовки було встановлено причини та з’ясовано передумови виникнення професійного вигорання, після чого викладач надала кваліфіковані рекомендації щодо їх уникнення. В ході заняття учасники семінару пройшли тестування, розв’язали ситуативні завдання, працювали в малих групах.   

Працівники апарату Вищого господарського суду України дізналися, як уникати блокування кар’єрного росту та демотивації у своїй повсякденній роботі,  як правильно і раціонально підтримувати професійне здоров’я на належному рівні, успішно реалізовувати свої професійні прагнення, ефективно самовдосконалюватись, бути перспективним та авторитетним державним службовцем.    

Після закінчення підготовки учасники семінару отримали Сертифікат Національної школи суддів України.