Національна школа суддів України

Обговорення актуальних питань Закону України “Про запобігання корупції”

26 жовтня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України провела семінар у режимі відеоконференції  для  суддів на тему: "Особливості подання електронної декларації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції".

Cемінар відкрив проректор Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Володимир Мазурок. Проректор наголосив, що семінар організовано на численні прохання суддів щодо необхідності детального ознайомлення з особливостями подання електронної декларації, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції". У роботі відеоконференції взяли участь судді та працівники апаратів апеляційних та місцевих судів усіх юрисдикцій.

Викладачем семінару було запрошено головного наукового співробітника відділу науково-методичного забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Вищої ради правосуддя Національної школи суддів України, доцента, кандидата юридичних наук Наталію Ахтирську, яка ознайомила учасників семінару з вимогами до електронної декларації, що подається особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. У ході роботи семінару Наталія Ахтирська відповіла на ряд актуальних запитань.

За час, відведений на вебінар, було складно відповісти на всі питання практичного характеру, які турбують слухачів. Національна школа суддів України систематизує питання та підготує відповідну інформацію, яка допоможе суддям у процесі декларування.

 Пропонуємо Вашій увазі відеозапис вебінару за посиланням.