Національна школа суддів України

Обговорення антикорупційного законодавства та правозастосовної практики

14 квітня 2016 року проректор Національної школи суддів України Наталія Шукліна взяла участь у міжнародному круглому столі на тему: “Антикорупційне законодавство та правозастосовна практика. Проблемні питання в застосуванні антикорупційного законодавства. Обговорення проекту ВССУ “Неправосудне судове рішення”.

Учасниками заходу стали судді з Німеччини, Грузії, Молдови, України .

Як відмітила проректор Національної школи суддів України Наталія Шукліна, круглий стіл дає унікальну можливість дізнатись про існуючу успішну світову практику створення та правозастосування антикорупційного законодавства.

Проректор розповіла про роль і місце суддівської освіти у формуванні доброчесного правосуддя. Зокрема, нині  Національна школа суддів України розробляє комплексний курс під назвою “Антикорупційне законодавство та практика його застосування. Відповідальність за корупційні правопорушення.”  Курс, над розробкою якого працюють у тому числі судді Верховного суду та вищих спеціалізованих судів, буде реалізовуватись у форматі тренінгу і допоможе суддівському корпусу в повній мірі оволодіти знаннями і складними темами антикорупційного законодавства.