Національна школа суддів України

Обговорення напрямків розвитку співпраці

6 лютого 2015 року в місті Львові відбулася зустріч директора Львівського регіонального відділення Оксани Польної та спеціаліста з інформаційних технологій цього відділення Мартина Герасима із менеджером проекту “Освіта суддів – для економічного зростання” Ігорем Осикою, експертом з дистанційного навчання Ігорем Катериняком та спеціалістом з інформаційних технологій Національного інституту суддів Канади Славеном Влачічом.

Іноземні гості прибули до України в рамках співпраці між Національною школою суддів України та Національним інститутом суддів Канади в частині належної організації та забезпечення  функціонування “Електронної школи”.

Під час зустрічі директор Оксана Польна проінформувала гостей про діяльність Національної школи суддів України та перспективи її розвитку, поділилася інформацією про розробку стандартизованих курсів підготовки суддів, які розробляються  у співпраці з міжнародними проектами та найближчі завдання, які стоять перед установою щодо проведення підготовки суддів.

Славен Влачіч  зазначив, що функції Національного інституту  суддів Канади співзвучні із завданнями та функціями Національної школи суддів України.

Учасники заходу зазначили, що ця зустріч стала підґрунтям для розвитку взаємодії в найближчому майбутньому.