Національна школа суддів України

Обговорення порядку створення та ведення суддівського досьє

12 та 13 листопада 2015 року в місті Дніпропетровську місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України  спільно з Державною судовою адміністрацією України та Вищою кваліфікаційною комісією суддів України проведено одноденні семінари для керівників апаратів і спеціалістів кадрових служб місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції на тему: Порядок створення та ведення суддівського досьє”.

12 листопада в семінарі взяли участь 76 керівників апаратів і спеціалістів кадрових служб, 13 листопада – 31 керівник апаратів і спеціаліст кадрових служб місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції Дніпропетровської, Донецької, Запорізької та Кіровоградської областей.

Вітальними словами семінари відкрила  директор Дніпропетровського регіонального відділення Алла Баштанник.

Для проведення семінарів було запрошено головного спеціаліста відділу ведення суддівського досьє департаменту з питань професійної кваліфікації суддів та кандидатів на посаду судді секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Наталію Максимчук та головного спеціаліста відділу по роботі з кадрами судів управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України Катерину Погорську.

Під час семінарів слухачі розглянули нормативно-правові акти щодо ведення суддівського досьє, загальний порядок створення суддівського досьє, порядок заповнення окремих розділів при створенні суддівського досьє та обговорили роль керівників апаратів судів у процесі ведення суддівського досьє і типові помилки, які виникають при наповненні суддівського досьє інформацією та документами.

Після закінчення семінарів усім слухачам, які брали в них участь,  було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.

Організаційні заходи щодо проведення семінарів забезпечено Дніпропетровським регіональним відділенням Національної школи суддів України (директор – Баштанник Алла).