Національна школа суддів України

Обговорення реформи законодавства про банкрутство

26 лютого 2015 року в місті Вінниці Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права проведено періодичне навчання суддів господарських судів з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики”.

Вітальними словами семінар відкрили начальник відділу  вивчення міжнародного досвіду організації діяльності судів Національної школи суддів України, заслужений юрист України, кандидат юридичних наук Іван Балаклицький, виконувач  обов’язків  голови господарського суду Вінницької області Сергій Тісецький та директор Центру комерційного права Валентина Данішевська.

Для проведення семінару запрошено суддю, секретаря судової палати Вищого господарського суду України Ірину Панову, директора Центру комерційного права Валентину Данішевську, директора Товарної біржі “Електронні торги” Ірину Сербін та головного експерта із правознавства Центру комерційного права Юрія Попова.

Під час семінару Валентина Данішевська та Ірина Сербін у своїх виступах зосередили увагу суддів на практичних аспектах та проблемних питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають під час провадження у справі про банкрутство. Юрій Попов та Ірина Сербін розглянули із суддями деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають при реалізації майна боржника.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

Після закінчення семінару кожному судді, який брав у ньому участь, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.