Національна школа суддів України

Шлях майбутніх суддів до оволодіння професією: проміжні підсумки

6 грудня 2018 року в місті Києві Національна школа суддів України провела зустріч зі слухачами та слухачками за підсумками проведення програми блоку “Цивільне судочинство” спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. 

У режимі відео трансляції  до зустрічі долучилися також слухачі й викладачі з Дніпра, Львова, Одеси, Харкова та Чернівців.

Проректор Володимир Мазурок презентував узагальнену інформацію про якісний і кількісний склад викладачів зазначеного блоку та особливості стажування, яке слухачі та слухачки проходили в місцевих судах, що розглядають цивільні справи. 

Заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів)  Галина Юровська представила результати підсумкового контролю ІІ блоку та аналіз анкет, які заповнювали майбутні суддів за результатами проходження цього відрізку спеціальної підготовки.

Члени експертної групи, які оцінювали проекти рішення суду в цивільній справі про поділ автомобіля між колишнім подружжям, підготовлені слухачками та слухачами за підсумками проведення II блоку “Цивільне судочинство”, висловили свої зауваження, рекомендації та відповіли на актуальні запитання майбутніх суддів. 

У підсумку зустрічі  кандидати та кандидатки на посади суддів мали нагоду обговорити з  керівництвом Національної школи суддів України актуальні питання,  пов’язані з процесом спеціальної підготовки та проходженням стажування.