Національна школа суддів України

Обговорення судової кримінальної практики

17 листопада 2014 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом Київської області проводила періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на теми: “Докази і доказування за Кримінальним процесуальним кодексом України 2012 року. Оцінка доказів”, “Відповідальність за корупційні адміністративні правопорушення ”.

Для проведення семінару викладачами було запрошено заступника голови Апеляційного суду Київської області Олега Ігнатюка та суддю Апеляційного суду Київської області Віталія Загоруйка.

      Під час семінару Віталій Загоруйко звернув увагу суддів на необхідність правильного визначення доказів, які допомагають орієнтуватися в питанні про те, які фактичні дані та об’єкти матеріального світу та за яких умов можуть мати значення доказів у кримінальній справі. Слухачі практично визначаться, як цілеспрямовано здійснювати їх пошук, виявлення, своєчасно проводити фіксацію та вилучення.

      Корисною було заняття щодо відповідальності за корупційні адміністративні правопорушення, яке провів Олег Ігнатюк.

Повний текст програми підготовки розміщений на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

      Після закінчення періодичного навчання кожному судді, який будв на ньому присутній, вручено Сертифікат Національної школи суддів України.