Національна школа суддів України

Обговорення судової практики з кримінального права

16 березня 2015 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Апеляційним судом Київської області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області, які розглядають кримінальні провадження, та слідчих суддів Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Нове антикорупційне законодавство. Відповідальність за вчинення корупційних правопорушень. Вирок за Кримінальним процесуальним кодексом України 2012. Види вироків. Характерні помилки, що допускають суди при ухвалені вироків”. 

Для проведення семінару викладачем запрошено заступника голови Апеляційного суду Київської області Олега Ігнатюка.

У своєму виступі Олег Ігнатюк звернув увагу на найбільш важливі правові норми, запроваджені новим законом. Викладач зазначив, що саме в процесі взаємодії України з Європейським Союзом виникла необхідність проведення моніторингів у сфері антикорупційних діянь та пов’язаних із ними корупційних правопорушень.

 

Повний текст програми періодичного навчання розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

 

Після закінчення семінару кожному судді, який брав у ньому участь, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.