Національна школа суддів України

Обговорення та вивчення громадського звітування щодо оцінювання роботи суду

14 червня 2016 року Чернівецьке регіональне відділення  Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апаратів судів міста Чернівців та Чернівецької області на тему: “Використання методики карток громадського звітування (КГЗ) для оцінки задоволеності відвідувачів роботою суду”.

Семінар проводиться спільно з благодійною організацією  “Всеукраїнська коаліція надання правової допомоги” в рамках реалізації проекту “Громадський моніторинг судів західних областей України – ключ до підвищення ефективності роботи судів та зміцнення довіри до суду” за  підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Справедливе правосуддя”.

 У семінарі беруть участь 28 працівників апаратів судів.

Відкрили  захід  директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник та голова правління Фонду “Право і Демократія” Андрій Бурий.

Основне завдання  семінару – сприяти ефективному застосуванню методики карток громадського звітування в  системі оцінювання роботи суду (СОРС) в українських судах.

Модератор заходу Андрій Бурий  розпочав семінар із доповіді про методологію карток громадського звітування щодо оцінювання роботи суду та звернув увагу слухачів на планування роботи з проведення оцінки за методикою КГЗ.

Під час семінару працівники апаратів судів обговорять актуальні питання  щодо проведення опитування відвідувачів судів і розробки рекомендацій для покращення роботи суду та  

Повний текст програми семінару  розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України  в розділі Підготовка