Національна школа суддів України

Обговорюємо рішення Європейського суду з прав людини проти України у сфері застосувань положень Кримінального процесуального кодексу України

25 квітня 2016 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Апеляційним судом Київської області проведено періодичне навчання суддів місцевих загальних судів Київської області з метою підвищення рівня кваліфікації на семінарі на тему: “Рішення Європейського суду з прав людини проти України у сфері застосувань положень Кримінального процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України та  Кодексу України про адміністративні правопорушення”.

Для проведення періодичного навчання викладачем запрошено  заступника голови Апеляційного суду Київської області, кандидата юридичних наук Олега Ігнатюка.

Олег Ігнатюк запропонував суддям місцевих загальних судів Київської області до обговорення рішення Європейського суду з прав людини проти України у сфері застосувань положень Кримінального процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України та  Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час обгорення судді мали можливість з’ясувати всі питання та отримати фахову відповідь.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної   школи суддів України в розділі “Підготовка”.