Національна школа суддів України

Оформлення та виконання міжнародних запитів

18 вересня 2024 року Одеське регіональне відділення провело семінар для суддів та помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів “Оформлення та виконання міжнародних запитів”.

Директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський привітав учасників, ознайомив з програмою семінару та представив викладачку: головного спеціаліста відділу судової роботи та міжнародної правової допомоги в Одеській області Управління судової правової допомоги Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Галину Міх.

Після ознайомлення учасників з порядком здійснення міжнародного співробітництва з питань взаємної правової допомоги в цивільних справах, кримінальних справах щодо вручення документів та отримання доказів викладачка провела практичну роботу з обговоренням. Практична робота була пов’язана з оформленням і направленням запитів і повідомлень іноземним сторонам.

Після завершення заходу учасники висловили в анкеті зворотного зв’язку свої враження щодо якості та корисності проведення семінару.