Національна школа суддів України

Охорона довкілля у програмі підготовки майбутніх суддів

26 жовтня 2018 року в Національній школі суддів України відбулося засідання групи розробників тренінгу для кандидатів на посаду судді про особливості провадження у справах щодо охорони довкілля.

У засіданні взяли участь координатор блоку з адміністративного судочинства Олександр Терлецький, судді Світлана Головчук,Тетяна Розваляєва,   Олена Терлецька, Людмила Черпіцька, Олена Калашнікова, Тетяна Розваляєва, Олександр Михайлов, Олександр Крижний, Вікторія Панкеєва та головний спеціаліст відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Наталія Буряк.

У ході засідання розробники презентували та доопрацювали його матеріали, зокрема презентації PowerPoint, експрес–опитування із використанням електронної системи клікерів, практичні завдання для малих груп; відео, підготовлені для демонстрації слухачам; порядок проведення мозкових штурмів, кейс-стаді тощо.

Апробацію підготовленого тренінгу заплановано провести у грудні 2018 року в місті Києві в ході підготовки суддів місцевих загальних судів.