Національна школа суддів України

Он–лайн обговорення нового тренінгу

19 березня 2020 року Національна школа суддів України за допомогою групового чату у месенджері Viber провела он–лайн обговорення розробниками нового тренінгу для кандидатів на посаду судді “Відповідальність за порушення господарських зобов’язань”.

В обговоренні, яким модерував керівник тренінгу суддя Олександр Потильчак, участь узяли судді господарських судів Тетяна Васильченко, Олена Малєєва, Діна Огороднік, Ірина Голенко, Олена Фонова, Володимир Гевко, Марія Демидова, Тетяна Гребенюк і працівники  Національної школи суддів України Юлія Блінова та Наталія Свиридова.

Олександр Потильчак проінформував колег про орієнтовну структуру тренінгу, строки для розробки навчально–методичних матеріалів та застосування інтерактивних методів, а також значимість підготовки завдань для поточного оцінювання слухачів і слухачок цього тренінгу.

У процесі обговорення всіма учасницями та учасниками засідання було визначено розробників відповідної теми, інтерактивні методи для практичних завдань (експрес опитування, кейс завдання, дискусії в малих групах, мозковий штурм),  строки підготовки матеріалів курсу та коло  питань для оцінювання кандидатів на посаду судді.