Національна школа суддів України

Он–лайн розробка тренінгу про новели господарського процесуального законодавства

26 березня 2020 року Національна школа суддів України за допомогою групового чату в месенджері Viber провела он–лайн обговорення розробниками нового тренінгу для суддів “Новели господарського процесуального законодавства: проблемні питання”.

Розробка цього тренінгу передбачена Планом науково–дослідної та науково–методичної роботи Національної школи суддів України на 2020 рік.

В обговоренні, яким модерував керівник тренінгу суддя Олександр Потильчак, участь узяли судді господарських судів Олександр Банасько, Олена Коротун, Людмила Білецька, Роман Міліціанов, Тетяна Васильченко, Олена Малєєва, Діна Огороднік, Ірина Голенко, Тетяна Гребенюк, Олена Фонова, Володимир Гевко, працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова та Наталія Свиридова.

Олександр Потильчак проінформував колег про орієнтовну структуру тренінгу, строки для розробки навчально–методичних матеріалів і застосування інтерактивних методів, а також потребу підготовки матеріалів тренінгу для можливого використання в он–лайн форматі.

У процесі обговорення всіма учасницями та учасниками засідання було визначено розробників кожної теми, інтерактивні методи для практичних завдань (експрес опитування, кейс завдання, дискусії в малих групах, мозковий штурм),  строки підготовки матеріалів курсу.

Наступне он–лайн обговорення заплановано на 13 квітня цього року.