Національна школа суддів України

Он–лайн розробка тренінгу щодо підготовчого провадження у господарському судочинстві

27 березня 2020 року Національна школа суддів України за допомогою групового чату в месенджері Viber провела он–лайн обговорення розробниками нового тренінгу для кандидатів на посаду судді “Підготовче провадження у господарському судочинстві”.

Модератор зустрічі – суддя Олександр Потильчак проінформував колег про орієнтовну структуру тренінгу, строки розробки навчально–методичних матеріалів та застосування інтерактивних методів, а також значимість підготовки завдань для поточного оцінювання слухачів і слухачок цього курсу.

У процесі обговорення учасниками засідання було визначено розробників відповідної теми, інтерактивні методи для практичних завдань (експрес-опитування, кейси, дискусії в малих групах, симуляції), строки підготовки матеріалів курсу та коло питань для оцінювання кандидатів на посаду судді.

В обговоренні участь узяли судді Олександр Банасько, Олена Коротун, Людмила Білецька, Ірина Голенко, Тетяна Гребенюк, Володимир Гевко, Олена Малєєва, Роман Міліціанов, Діна Огороднік, Олена Фонова, працівники Національної школи суддів України Юлія Блінова та Наталія Свиридова.

Розробка тренінгу передбачена Планом науково–дослідної та науково–методичної роботи Національної школи суддів України на 2020 рік.