Національна школа суддів України

On-line нарада з розробки курсу щодо домашнього насильства

7 квітня 2020 року Національною школою суддів України у співпраці з українсько-канадським проектом  "Підтримка судової реформи в Україні" проведено робочу нараду в режимі відео конференції щодо розробки навчального курсу для суддів "Особливості розгляду кримінальних проваджень, пов‘язаних із домашнім насильством", учасниками якого були: від НШСУ - Наталія Шукліна, проректор, Єлизавета Ковтюк, головний науковий співробітник,  та Анна Швець, провідний науковий співробітник тестологічного центру; Тетяна Пустовойтова, начальник відділу, Вікторія Семенюк, заступник начальника відділу, та Оксана Прядка, старший науковий співробітник відділу міжнародного співробітництва. Від українсько-канадського проекту   "Підтримка судової реформи в Україні" в нараді брала участь Валентина Ростопіра, експерт з питань судової реформи.

Учасниками засідання обговорені порядок подальшої роботи у дистанційному режимі групи розробників навчального курсу для суддів "Особливості розгляду кримінальних проваджень, пов‘язаних із домашнім насильством" за участі суддів-розробників, з якими налагоджено постійний контакт. Також обговорювався стан отримання напрацьованих суддями-розробниками матеріалів, порядок їх попереднього вивчення всіма членами групи розробників для подальшої спільної роботи під час засідання робочої групи. Обговорювалося також планування дистанційного курсу з цієї тематики.

Домовлено про проведення дистанційного засідання групи розробників навчального курсу з особливостей розгляду кримінальних проваджень щодо домашнього насильства у співпраці з українсько-канадським проектом "Підтримки судової реформи" 16.04.2020 для обговорення напрацьованих матеріалів курсу.