Національна школа суддів України

On-line нарада з розробки Путівника для суддів

14 квітня 2020 року Національною школою суддів України спільно з Програмою USAID  "Нове правосуддя" проведено робочу нараду в режимі відео конференції щодо розробки навчального посібника - путівника для суддів щодо роботи в умовах пандемії та карантину, учасниками якого були від НШСУ: проректор Наталія Шукліна, начальник відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова та викладач відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська, а також судді-викладачі НШСУ - Андрій Потапенко, суддя Ржищівського міського суду Київської області, та Стелла Цибізова, суддя Полтавського районного суду Полтавської області. Від Програми USAID  "Нове правосуддя" в нараді брали участь Наталія Петрова, заступник керівника Програми, та Ірина Зарецька, радник з правових питань.

Учасниками засідання обговорено концепцію навчального посібника - путівника для суддів та його змісту, а також сформовано склад робочої групи (авторського колективу). Спів-керівниками робочої групи визначено проректора НШСУ Наталію Шукліну та заступник керівника Програми - Наталію Петрову.

До уваги членів робочої групи Програмою USAID  "Нове правосуддя" надано матеріали американських колег з розроблюваної тематики, а також підготовлені суддями Андрієм Потапенком та Стеллою Цибізовою матеріали аналізу законодавчої та нормативної бази, а також досвіду своїх судів, отриманого у перший місяць карантину.