Національна школа суддів України

On-line засідання робочої групи

01 квітня 2020 року відбулося перше засідання робочої групи з розробки тренінгів для суддів-наставників (коучів) в режимі відео конференції.

Учасниками засідання, проведеного Національною школою суддів України у співпраці з Проектом ЄС "ПРАВО-JUSTICE", були співробітники НШСУ: відділу підготовки викладачів (тренерів) - Ольга Шаповалова, начальник відділу - радник, Олександр Коротких, заступник начальника відділу, та Тамара Закревська, викладач–координатор, Тетяна Пустовойтова, начальник відділу міжнародних зав’язків, Андрій Маслюк, заступник начальника відділу науково–методичного супроводження психологічної підготовки суддів, Діана Сніцаренко, заступник начальника та Світлана Нечипорук, головний спеціаліст відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, а також судді: Галина Юровська, суддя Конституційного Суду України, Валерія Бабко, суддя Деснянського районного суду міста Києва. Від проекту ЄС "ПРАВО-JUSTICE" - європейські експерти Проекту Анна Адамська-Галант, Отілія Пакуарі, Драгомір Йорданов та працівники Проекту.

Учасниками засідання були визначені формат вебінарів та обговорені пропозиції щодо їх можливої тематики стосовно досвіду, уроків та викликів у роботі наставника під час стажування кандидатів на посаду судді.

Домовлено про наступне засідання групи розробників в тому ж складі і форматі у понеділок 06 квітня для детального опрацювання програми вебінарів, планування продовження діяльності щодо розробки посібника для суддів-наставників (коучів) та доопрацювання матеріалів дистанційного курсу.