Національна школа суддів України

Онлайн обговорення матеріалів курсу з подолання ґендерних стереотипів

22-24 квітня 2020 року Національна школа суддів України у рамках співпраці з канадсько-українським Проєктом підтримки судової реформи проводить засідання групи розробників навчального курсу для кандидатів на посаду судді "Подолання ґендерних стереотипів при здійсненні правосуддя".

Робоче засідання проводиться за участю співробітниці Національної школи суддів України Оксани Кучів, представниці канадсько-українського Проєкту підтримки судової реформи Валентини Ростопіри та суддів-розробників цього навчального курсу. Робоче засідання проводиться в режимі онлайн обговорення на платформі Zoom. Модерує засідання директорка цього курсу Тетяна Фулей.

Розробка навчального курсу (у формі тренінгу) "Подолання ґендерних стереотипів при здійсненні правосуддя" завершується – проведення апробації цього тренінгу попередньо було заплановано на 22-24 квітня 2020 року на базі Харківського РВ НШСУ. Оскільки пілотний тренінг перенесено у зв’язку із карантинними заходами, було прийнято рішення провести у ці дати онлайн обговорення навчальних матеріалів курсу з метою підготовки їх до майбутнього тренінгу для тренерів (ТоТ).

Під час онлайн обговорення лектори мають змогу представити свої мінілекції та презентації PowerPoint, а інші розробники – надати свої коментарі. Також у ході засідання розробники зможуть обговорити навчальні, методичні та технічні аспекти проведення практичних завдань, продумати інтерактивні «включення» під час мінілекцій та відкорегувати таймінг, передбачений програмою тренінгу.