Національна школа суддів України

Онлайн робота відділу із використанням платформи “Zoom”

14 квітня 2020 року проведено онлайн нараду працівників відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування із використанням платформи для проведення вебінарів і вебконференцій “Zoom”.

Під час наради начальник відділу, кандидат юридичних наук Оксана Шамрай розповіла працівникам відділу про перспективні напрями роботи та ті завдання, які потрібно виконати найближчим часом. Учасники наради доповіли про стан виконання покладених на них завдань.

Заступник начальника відділу, кандидат юридичних наук Олександр Іщенко поділився позитивним досвідом використання платформи “Zoom” для проведення нарад, засідань робочих груп з розробки навчальних курсів та повідомив про особливості проведення запланованого на 15-17 квітня 2020 року тренінгу для тренерів «Кримінально-правовий захист професійної діяльності журналістів», який відбудеться в режимі онлайн.

Підводячи підсумки наради, Оксана Шамрай побажала працівникам міцного здоров’я та натхнення у виконанні службових завдань.