Національна школа суддів України

Онлайн розроблення курсу щодо особливостей розгляду проваджень про транспортні злочини

13 травня 2020 року Національна школа суддів України провела онлайн засідання групи розробників курсу “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ст. 286 КК). Особливості кваліфікації та сукупність злочинів”, яким модерували керівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Шаповалова та Олександр Коротких.

До розробки цього курсу залучено суддів Володимира Гандзюка, Валентина Зубара, працівників відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольгу Короткову, Юлію Найденко та Олександра Здебського.

Під час онлайн засідання його учасники та учасниці обговорили підготовлену структуру курсу, обмінялись думками щодо запропонованих матеріалів, провели дискусії з питань для експрес–опитувань та інформації, що міститься у презентаціях.

Наприкінці засідання розробники визначились з подальшими кроками в розробленні курсу щодо особливостей розгляду проваджень про транспортні злочини та запланували проведення наступного засідання групи 16 червня 2020 року.