Національна школа суддів України

Оптимізація робочого часу, стратегія кар’єрного зростання та саморозвитку

06 листопада 2015 року в м. Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом м. Києва провела одноденний семінар для працівників апарату Апеляційного суду міста Києва на тему: “Методики оптимізації робочого часу, побудова стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку”.

Для проведення даного заходу було запрошено суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко.

Тема семінару стосувалась безпосередньо організації  та оптимізації робочого часу працівників апарату суду, етапів їх роботи в період робочого дня, дій в екстремальних ситуаціях, взаємодії, організації контролю за виконанням розпоряджень голови суду та керівника апарату, критерій оцінки їх роботи, поняття кар'єри, її види та суб'єктивні критерії, успішність кар'єри та саморозвитку.

“Професійна кар'єра – це процес руху на шляху оволодіння деякими цінностями, благами визнаними в суспільстві чи організації”, – зазначила Олена Олександрівна. У своїй презентації вона вдало розкрила класифікацію кар'єри за особливостями протікання процесу кар'єрного зростання. Також було акцентовано увагу учасників семінару на проблемах оптимізації робочого часу, на основні методики, за допомогою яких можна вирішувати проблеми оптимізації .

При розгляді критеріїв побудови кар’єрного зростання було використано такий метод навчання, як практичний приклад.

Під час проведення семінару його учасники мали можливість поставити Олені Панченко запитання та отримати вичерпні, кваліфіковані відповіді.

Учасники та організатори семінару взаємно подякували за організований захід і висловили побажання до подальшої співпраці у напрямку підвищення кваліфікації працівників суду.