Національна школа суддів України

Організація роботи кадрової служби в суді

24 березня 2016 року Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для працівників апаратів місцевих загальних, окружних адміністративних,  господарських  та апеляційних судів на тему:Організація роботи кадрової служби в суді”.

У семінарі взяли участь 34 працівники апаратів місцевих загальних, окружних адміністративних, господарських та апеляційних судів Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей.

З метою та регламентом роботи семінару слухачів ознайомили директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник та   начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк .

Семінар розпочав Олег Цимбалюк  з огляду актуальних питань щодо  практичного застосувння Закону  України  “Про державну службу” від 10.12.2015 №889–VIII.

Жваву дискусію у слухачів  викликало питання щодо призначення та звільнення з посади помічників суддів з урахуванням вимог  Законів України  “Про державну службу” та “Про судоустрій і статус суддів”.

Під час семінару слухачі разом із викладачем Віталієм Гикавим розглянули питання щодо організації роботи  кадрової служби (управління персоналом) в суді, а також обговорили типові помилки, які допускаються під час внесення записів до трудових книжок та порядок їх виправлення.

Із повним текстом програми семінару можна ознайомитись на веб-сайті Національної школи суддів України  в розділі Підготовка.