Національна школа суддів України

Організація військового обліку у судах

15 червня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–семінар для працівників апаратів судів “Ведення військового обліку призовників та військовозобов'язаних у судах”.

Онлайнове заняття відкрила директорка Львівського регіонального віділення Оксана Польна та представила викладачів і програму семінару.

Для його проведення було залучено викладачем начальника відділу військового обліку, бронювання та впровадження Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Богдана Семенина та офіцера відділу військового обліку, бронювання та впровадження Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрія Кірєєва.

У ході онлайн–семінару слухачі та слухачки розглянули загальні положення функціонування системи військового обліку, правила організації військового обліку, порядок проведення бронювання військовозобов’язаних.

Також учасниками та учасницями було відпрацьовано алгоритм звільнення з роботи у зв’язку з призовом і мобілізацією.

Програму семінару було наповнено новими положеннями заковнодавства, практичними завданнями та виділено час, щоб працівники апаратів судів обговорили наявні питання з відповідної тематики.